Welkom!

Hoe zijn je ervaringen met mijn webshop? Ik hoor het graag van je!

Laat hier even een berichtje voor me achter.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 5
 • #1

  Jose van Wees (vrijdag, 12 januari 2018 13:51)

  Sandra
  Wat een super mooie webshop heb jij gebouwd . Leuke items erin s, Papa en Mama wensen jou heel veel succes met deze nieuw stap in je leven .

 • #2

  Nelly van Schijndel (dinsdag, 23 januari 2018 22:16)

  Wat een leuke webshop met mooie unieke spullen. De steenmal en muziekinstrument hebben een leuke plek gekregen. Ook mijn bruin verkleurde dadeltak van vorig jaar is vervangen door een heel mooi blauw verkleurde dadeltak. Ik ben heel blij met mijn nieuwe spullen en kom zeker nog vaak rond snuffelen.

 • #3

  Joyce van Lith (woensdag, 24 januari 2018 09:40)

  Wat een mooie webshop, waar je makkelijk je weg kan vinden! Ben super blij met mijn steenmal en dadeltak! Ben bang dat het hier niet bij zal blijven...

 • #4

  Anouska (zaterdag, 03 februari 2018 18:17)

  Wat een mooie spullen in de webshop! Ik kon bijna niet kiezen... geïnspireerd door de foto's op de webshop een keuze gemaakt. Het pakketje werd snel en prachtig verpakt en met een persoonlijke boodschap geleverd! Ik ben heel blij met de spullen! Bedankt Sandra

 • #5

  Mirjam Ferdinands (woensdag, 13 maart 2019 14:30)

  Gistermiddag een mooie stoere lamp besteld bij deze leuke webshop.
  Vandaag al ontvangen.
  Super bedankt voor de snelle service Sandra!